Facts About hotel Revealed

Wiki Article

hotel

You're qualified for any Genius price cut at Hotel Carmen! To save lots of at this residence, all You must do is sign in.

Dacă vă doriți ceva cu adevărat Distinctive, puteți găsi un hotel de five stele în Slănic Moldova la un preț mediu de US£104 for every noapte (pe baza prețurilor de pe Scheduling.com).

0264 439391 Newsletter-ul nostru Introdu adresa de electronic mail Inscrie-te acum Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate in vederea comunicarii ofertei / informatiilor solicitate.

Situated in Neptun, Q Hotel features a seasonal out of doors pool and kids's playground. Attendees can enjoy a meal within the on-site restaurant or possibly a drink for the bar.

Personalizarea preferințelor de consimțământ Folosim cookie-uri pentru a vă ajuta să navigați cu eficiență și să utilizați anumite funcții. Veți găsi informații detaliate privind cookie-urile în cadrul fiecăreia dintre categoriile de consimțământ de mai jos.

Vila Pufu se găsește în Slănic Moldova și oferă un bar și un restaurant. Fiecare cameră oferă un balcon. La acest hotel, camerele au dulap pentru haine și televizor cu ecran plat.

am plecat cu o seara mai devreme deoarece zgomotul este infernal la camerele cu vedere la strada am fost mutata in alta digital camera insa in aceasta mirosea urat mocheta veghe sau pur si simplu mobilierul insa period un miros de "statut" treatment se impregna in haina fiind cu un bebe de nici 4 luni groaznic, aer conditionat standard nu exista in nici o camera sunt cele potabile care nu sunt bune de nimic si fac un zgomot infernal, din three nopti am reusit sa stam doar 2 si acelea cu chin, trebuiesc remediate lucruri nu este un hote de four stele la 100 pe seara lucrurile trebuiau sa stea altfel, legat de agentie al tot trimis mesaje nici macar un buna ziua nu am primit legat de toata aceast situatie in conditia in treatment ei stiau de aces hotel cel putin din recenzii si Cazare Predeal am completat datele bebelusului sa nu ma lase sa dau atatia bani pe nimic :)! rlate a

Turistii beneficiaza de cazare in 24 de apartamente primitoare si de un restaurant a la cazari predeal carte, cu terasa, unde pot servi preparate delicioase pregatite de o echipa de chefi profesionisti.

Company are required to clearly show cazarea predeal a photo ID and credit card on Verify-in. You should Take note that every one Unique Requests are topic to availability and extra prices may perhaps use.

“Good and clear hotel with Cazare Predeal great staff members and repair, the pool is roomy and a couple of small pools for the kids too.”

Every little thing feels nice and Superb saved of, all clear. There is a restaurant downstairs with mouth watering foods and gigantic parts. Absolutely a destination to advise!

Excellent pentru familii Pentru a vă oferi un start best pentru fiecare zi a șederii dumneavoastră la noi, am pregătit un mic dejun bogat și variat, care să satisfacă toate gusturile și preferințele.

Stiai ca pentru rezervarile la Hotel Carmen Venus poti primi un credit score echivalent cu two% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Facem eforturi permanente pentru a pastra cazarea predeal acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt total, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati web-site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei. Politicile de la Hotel Carmen, Pitesti

Report this wiki page